La Llei de la Grave – tat

Transcribo a continuación el mail que envió Borja, sobre un fantástico fin de semana friraider por la Grave

Bon jour a tothom!!

algunes sortides amb colegues queden a la memoria, cada cop son mes sortides i cada cop la selecció que fa inconsientment el nostre tarro, redueix la selecció de les recordades a una petita quantitat que a pesar dels anys tens nitides i recordes amb intensintat. estic segur que la Grave 2010 serà una d’elles. sens dubte!

ahir, despres d’arribar a casa i desfer bosses vaig procedir a la relexant dosi de nolotil, que l’amic xavisinho va suministrar al matí ja pensant en el moment de la fi de festa que representa l’arribada del llarg viatge. estant de rodriguez, i amb la tranquilitat del moment, em vaig deixar caure al llit, corinne bayle rae a l’ipod, i vaig recordar fidelment cada una de les baixades d’aquests dos dies. quan dic cada una es que realment crec que les recordo totes. cada telesilla, cada baixada, cada itinerari amb les seves caigudes i els seus salts, comentaris, crits d’extasi, algun de dolor….es curios com amb la quantitat de nolotis que han caigut pugués recordar totes i cada una d’aquestes baixades…em vaig sorpendre…per algu serà vaig pensar, deu ser que cada una d’elles ha sigut la ostia. que dificil de dir…… vaig adormirme, deixant anar la ment engorilantse amb baixades imaginaries de powder en llocs desconeguts. em vaig despertar estona mes tard encara vestit i amb una son acumulada que queda compensada de sorbes amb la carregada de piles que han soposat aquests dies. merci per tot a tots.

així que poc queda a dir… ansio ja el viatge a la grave de la proxima temporada, de fet m’entre repetim el grup segur que la cosa es exit segur.
us passo algunes fotiquis, nomes 2 pq ocupen molt pero ja us les passare totes quan ens veiem.

salut i grave-tat (la llei, es clar)

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s